NEGABARITINIŲ KROVINIŲ LEIDIMAI

Klientų patogumui teikiame ne tik negabaritinių krovinių gabenimo, bet ir su jomis susijusias paslaugas. Viena jų negabaritinių krovinių leidimai. Šioje srityje dirbame jau daugiau nei dešimtmetį, todėl puikiai žinome visus privalomus reikalavimus ir taisykles, kurių privalu laikytis transportuojant didelius krovinius.

Leidimai negabaritinių krovinių gabenimui

Į savo darbą žiūrime itin atsakingai ir siekiame užtikrinti ne tik krovinio, bet ir kitų eismo dalyvių saugumą, kiek tai priklauso nuo mūsų krovinių gabenimo metu. Mūsų profesionalų komanda sprendžia visus klausimus, susijusios su negabaritinių krovinių gabenimui reikalingais leidimais, pateikia reikalingus dokumentus, bendradarbiauja su institucijomis, esant poreikiui, organizuoja krovinio palydą.

Daugeliu atvejų negabaritinių krovinių gabenimas yra vienkartinis arba retas atvejis, todėl be profesionalų pagalbos susitvarkyti visus leidimus ir transportuoti krovinį būtų sudėtinga. Laimė, galite pasikliauti mūsų specialistų pagalba, kuri visada pasirengusi padėti.

Kokie leidimai reikalingi negabaritinių krovinių gabenimui?

Negabaritiniai kroviniai gali būti labai skirtingi, o nuo jų dydžio, svorio bei vertės priklauso ir reikalingi leidimai. Taip pat leidimų reikalavimai priklauso ir nuo šalies, į kurią yra vežamas krovinys. Lietuvoje leidimai reikalingi, kai traktorius ir puspriekabė viršija 40 t svorį arba 17,5×2,64×4,1 m išmatavimus, taip pat leidimo reikia, kai sunkvežimio ir priekabos sąstatas viršija 40 t svorį arba 17,85×2,55×4 m išmatavimus.

Dokumentų tvarkymas, pateikimas ir leidimų gavimas Lietuvoje vidutiniškai trunka 3-4 darbo dienas. Mūsų specialistai tiksliai žino visus reikalavimus, todėl greitai pasirūpina leidimais ir taupo brangų klientų laiką. Visada užtikriname, kad krovinys tikslinę vietą pasiektu laiku ir saugiai.

Pasirūpinsime negabaritinių krovinių leidimais!

Neturint patirties, dokumentų tvarkymas gali atrodyti itin sudėtingas procesas. Dėl to siūlome leidimų klausimus patikėti patyrusiems ir kvalifikuotiems mūsų specialistams. Jie suteiks visą reikalingą informaciją apie leidimus ir padės parengti dokumentus jų gavimui. Bendradarbiaujame su atsakingomis institucijomis ir nuolat sekame jų pateikiamus reikalavimus, kad visi kroviniai keliautų saugiai ir pagal taisykles.